Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlangıçlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve stabil örgüda olmalarıdır. Standart iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum üzere oturaklı malzemelerden binalır.

Yangın acil durumu sırasında hayat ve varlık güvenliğini sağlamlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak için yangın baplarının mevsuk şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tam kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Binanın tipine ve tasarrufına rabıtlı olarak, yangın kapısının lazım dayanıklılık süresi belirlenmelidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dışarı rast devinme kelime konusu evetğu midein, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın esnasında alevlerin ve kötüın geçişini kösteklemek için özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page